Totem Tabela
  • Totem Tabela, Tabela Çeşitleri arasında en büyük yapılardan biridir. Açık alanlarda, şehirlerarası yollarda ve cadde kenarlarında kullanılan, uzaklığa göre boyutları ayarlanabilen bir reklam çeşididir.

Bu reklam görselleri işyeri, devlet kurum binaları ya da büyük alışveriş merkezlerin fark edilmesi için tasarlanan gösterişli tabelalardır.

IŞIKLI REKLAM TABELA

Işıklı Tabela; yapımında adından da anlaşılabileceği gibi, birçok farklı aydınlatma malzemeleri kullanılan bir reklam yöntemidir. Işıklı tabela ürünleri içerisine neon, led, floresan gibi aydınlatma ekipmanları tercih edilir. Bu yöntem, şirket tanıtımının gece karanlığında görünebilmesini sağlayan tanıtım görselleridir. İçerisine konulan ışıkla, ön kısmında yer alan reklam yazıları her alandan kolayca farkedilebilir.

IŞIKSIZ REKLAM TABELA

Işıksız Reklam Tabelaları, şirketlerin sıklıkla tercih ettikleri reklam ve tanıtım şeklidir. Küçük ya da büyük ölçekli bütün işletmelerin kullandığı standart görsellerdir.

ALÜMİNYÜM TABELA

Alüminyum Tabela; Tabela çeşitleri içerisinde Görsellik, dayanıklılık ve kalite bakımından en çok tercih edilen uzun ömürlü tabela modellerinden biridir. Alüminyum Tabelada diğer tabela çeşitleri gibi ışıklı ve ışıksız olmak üzere iki şeklidede yapılabilen tabela modelidir.

NEON TABELA

Neon Tabela, özel üretilmiş ateşte ısıtılarak şekil alabilen, küçük cam borular kullanılarak tasarlanan bir reklam türüdür. Bu görseller çok iddialı ve kendini gösteren, estetik yapıda, göz alıcı renklerle üretilen reklam mecralarıdır.

KUTU HARF TABELA

Kutu harf tabelalar çok çeşitli malzemelerle üretilen, firmaların isim ve logolarını Router ve Lazer olarak bilinen cihazlarla keserek harf şekline getirilen uygulamalardır

TOP
Şimdi Ara
Whatsapp